Metsähallitus myy Eurajoen maamerkin – Etukämpän taloa tavoitteli seitsemän huutajaa

Rakennus toimi aiemmin kahvilana.

Entisen Kämpän kaffetuvan ikkunat ovat olleet levytettynä viime vuodet ja rakennus vailla käyttöä.

7.9. 19:00

Eurajoki

Valtatie 8:n kulkijoille Eurajoelta tuttu rakennus on vaihtamassa omistajaa huutokaupassa. Metsähallitus myy valtatien ja Kuivalahdelle johtavan Etukämpäntien risteyksessä olevan kiinteistön, joka oli huutokaupassa nimellä Etukämppä.

Aiemmin kahvilana toiminutta rakennusta ja sen pihapiirissä olevaa talousrakennusta tavoitteli huutokaupassa seitsemän tarjoajaa. Korkein tarjous oli 18 750 euroa.

Metsähallituksen kiinteistöliiketoiminnan myyntineuvottelija Tuomo Hallikainen kertoo, että tarjottu kauppahinta on hyväksytty. Ostajasta ja rakennuksen tulevasta mahdollisesta käytöstä ei vielä kerrota tarkemmin.

Metsähallitus luopuu Etukämpän noin 2,4 hehtaarin määräalasta ja rakennuksista, koska niille ei ole käyttöä Metsähallituksen toimialoilla.

Huutokaupan esittelytietojen mukaan Etukämpän hirsirakennus on vuodelta 1912 ja se on ollut alkujaan Vuojoen kartanon metsäradan asemarakennus. Edellisen vuokralaisen aikaan rakennus siirrettiin valtatie 8:n tieltä nykyiselle sijainnilleen.

Rakennuksen pinta-ala on 87 neliömetriä. Ulkorakennus on myös vuodelta 1912 ja sen pinta-ala on 63 neliömetriä. Metsähallituksen mukaan rakennuksissa on kattovuotoja ja lahovaurioita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut