Keskushammashoitolan sisäilmaremontti rajoittaa palveluja Raumalla

Hammaslääkärien vastaanottoaikoja joudutaan supistamaan ja siirtämään muihin toimipisteisiin.

Kuvituskuva.

31.8. 15:07

Rauma

Rauman keskushammashoitolan tiloissa Steniuksenkadulla aloitetaan hoitohuoneiden ja muiden tilojen rakenteiden tiivistysremontti, joka vaikuttaa suun terveydenhuollon palveluihin loppuvuoden ajan.

Keskushammashoitolan tiloissa on sisäilmaongelmia, joiden seurauksena henkilöstöä on siirretty muihin toimipisteisiin. Ongelmaan tavoitellaan ratkaisua rakenteiden tiivistämisellä.

Remontti aiheuttaa muutoksia loppuvuoden ajan suun terveydenhuollon järjestelyihin.

Terveyskeskussairaalan entiseen T1-osaston tiloihin korjattu ja tiivistetty tilat, joihin muuttaa Nanun hammashoitola. Korjatut tilat otetaan väliaikaisesti keskushammashoitolan käyttöön tilojen tiivistysremontin ajaksi.

Tiivistysremonttia tarvitsevat 16 vastaanotto-hoitohuonetta sekä hammashoitolan huolto ja oheistilat.

"Samaan aikaan remontoidaan 2–4 hoitohuonetta ja kestoksi on arvioitu noin kaksi viikkoa huonetta kohden. Keskushammashoitolan kaikki tilat on tarkoitus tiivistää vielä tämän vuoden puolella”, vastaava ylihammaslääkäri Kati Isotupa sanoo kaupungin terveyspalvelujen tiedotteessa.

Remontin seurauksena Nanun hammashoitolan muutto Steniuksenkadun tiloihin keskushammashoitolaan siirtynee joulukuulle.

Hammashoidon asiakkaille aiemmin annettuja aikoja on jouduttu siirtämään suun terveydenhuollon eri toimipisteisiin ja siirroista on informoitu asiakkaita joko tekstiviestillä tai soittamalla.

Remontin vuoksi Halssin eli hampaiston kertahoitona tehtävää toimintaa joudutaan supistamaan, mikä vaikuttaa seurannaisena aikojen saatavuuteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut