Rauman kaupunki myy Kataviston saaren huvilan

Huutokauppa on käynnissä 24.9. asti.

31.8. 12:34

Rauma

Rauman kaupunki huutokauppaa vuokratontilla sijaitsevan Kataviston huvilan, kertoo Rauman kaupunki julkaisemassaan tiedotteessa. Huutokauppa alkoi tänään keskiviikkona ja päättyy lauantaina 24.9. kello 20.30.

”Varsinaista näyttötilaisuutta ei järjestetä, mutta huvilan pihapiiriin voi tutustua omatoimisesti”, kiinteistöpäällikkö Lauri Sillanpää sanoo.

Huvila sijaitsee Kataviston saaressa osoitteessa Katavisto 320. Huvilakokonaisuus on ollut aiemmin energialaitoksen käytössä ja toiminut viime vuodet vuokramökkinä kuntalaisille. Myytävä kohde sisältää päärakennuksen, rannassa olevan saunan sekä puuvajan.

"Päärakennus on rakennettu todennäköisesti 1930-luvulla. Rakennukset ovat peruskorjauksen tarpeessa, ja niissä saattaa olla näkyvien vaurioiden vuoksi myös merkittäviä piileviä vaurioita”, Sillanpää kertoo.

Tontista tehdään pitkäaikainen 31.12.2051 asti ulottuva maanvuokrasopimus. Tontin pinta-ala on kiinteistörekisterin mukaan 9450 neliömetriä. Tontilla on kesävesiliittymä sekä sähköliittymä.

Kataviston huvilan myynti-ilmoitus ja tarkemmat tiedot kohteesta löytyvät osoitteesta huutokaupat.com.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut