BMH:lle biovoimalan polttoainejärjestelmän laitostilaus Ruotsista

Jämtkraft AB:n voimalaitokselle kuuden miljoonan euron käsittelylaitostoimitus.

Jämtkraft AB:n uuden voimalaitoksen laitostoimitukseen kuuluvat puuaineksen käsittely- ja lajittelujärjestelmät sekä kuljettimet.

31.8. 12:30

Rauma

Energia- ja ympäristöalan järjestelmätoimituksiin erikoistunut raumalainen BMH Technology Oy on solminut merkittävän laitossopimuksen Ruotsiin. Yhtiö toimittaa Jämtkraft AB:n voimalaitokselle biopolttoaineen käsittely- ja kuljetinjärjestelmän.

Laitostilauksen kokonaisarvo on noin kuusi miljoonaa euroa. BMH:n toimittama järjestelmä liitetään osaksi uutta voimalaitosta, joka käyttää polttoaineenaan jätepuuta ja metsätähteitä.

Laitostoimitukseen kuuluu kaksi ruuvipurkaimella varustettua polttoaineen vastaanotto- ja varastotaskua, polttoaineen lajittelun ja laadunvarmistuksen laitteet, hätäsyöttötaskun ja kuljettimet voimalaitoksen polttoainesiiloille. Järjestelmän kapasiteetti on 240 kuutiometriä tunnissa.

Jämtlannin maakunnassa Keski-Ruotsissa toimiva Jämtkraft AB on kolmen kunnan omistama energiayhtiö. Sen osakkaina ovat Östersund, Krokom ja Åre. Uusi voimalaitos tuottaa uusiutuvalla energialla kaukolämpöä Östersundiin.

BMH:n laitostoimitus ajoittuu vuodelle 2023 ja voimalaitoksella käsittelyjärjestelmä otetaan käyttöön 2025.

Rauman päätoimipaikan lisäksi BMH Technologylla on toimipaikat Porissa, Turussa, Enköpingissä Ruotsissa, Wroclawissa Puolassa, Pontevedrassa Espanjassa sekä Shanghaissa Kiinassa. Yhtiön palveluksessa on noin 160 henkilöä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut