Törkeät liikennerikokset pitivät poliisin kiireisenä viikonloppuna Porissa – Huomattavia ylinopeuksia ja vaarallinen ohitus

Lounais-Suomen poliisi puuttui viikonloppuna törkeisiin liikennerikoksiin pysäyttämällä useampia ajoneuvoja.

Kuvituskuva.

29.8. 12:08

Pori

Lounais-Suomen poliisia työllistivät törkeät liikennerikokset valtatie 8:lla viikonloppuna Porissa, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Perjantaina noin kello 13 poliisipartio pysäytti valtatie 8:lla henkilöauton, joka oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja ohittanut muutamia autoja, kuten poliisiauton. Tiellä on 100 km/h nopeusrajoitus, mutta henkilöauton nopeus oli korkeimmillaan 153 km/h. Henkilöautoa kuljettanut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Samoin perjantaina poliisipartio pysäytti päivällä pakettiauton valtatie 8:lla Ahlaisissa. Partio huomasi pakettiauton lähtevän ohittamaan autojonoa. Ohitus kesti ajallisesti ja matkallisesti niin pitkään, että vastaan tullut auto joutui jarruttamaan ja väistämään kulkusuunnassa oikealle pientareelle yhteentörmäyksen välttämiseksi. Pakettiautoa kuljettanut nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntaina noin kello 21 poliisipartio mittasi tutkalla valtatie 8:lla Hangassuon ohituskaistalla henkilöauton nopeudeksi 157 km/h, kun nopeusrajoitus on 100 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut