”Hoikka ja pienikokoinen” rekisteröimättömän moottoripyörän kuljettaja pakeni poliisia Eurajoella ”huomattavaa ylinopeutta”

28.8. 15:37

Eurajoki

Rekisteröimättömällä moottoripyörällä liikkunut kuljettaja kaahasi karkuun poliisia lauantaina iltapäivällä Eurajoella, poliisi tiedottaa.

Noin kello 14 poliisi havaitsi Eurajoella Honda-merkkisen moottoripyörän, jonka kuljettaja ohjasi ajoneuvoaan "huomattavaa ylinopeutta” karkuun poliisia. Kuljettaja aiheutti taajama-alueella lukuisia vaaratilanteita.

Poliisi ajoi kuljettajaa takaa Eurajoen Kirkkotieltä Riikontielle ja Kangastielle. Kangastiellä moottoripyöräilijä pakeni maastoon. Hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa.

Sama ajoneuvo on aiheuttanut ennenkin huolta alueen asukkaissa. Poliisi pyytää kansalaisten apua kuljettajan tai ajoneuvon omistajan tunnistamisessa.

Moottoripyörän epäillään olleen punavalkoinen Honda CRF 125cc -moottoripyörä. Kuljettajaa poliisi kuvailee pienikokoiseksi ja hoikaksi pojaksi, jolla oli päällään tummansininen huppari, mustat farkut, valkoinen kypärä, punaiset ajohanskat ja vihreä maastokuvioitu reppu.

Vihjeitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsAppilla 050 4117 655 tai soittaa 029 5417 259.

Päivitetty 28.8.2022 kello 16.51: Lisätty poliisin tviitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut