Krista Kiuru ja Simo Rahikainen menivät naimisiin – Tuore aviopari lähti kirkon pihasta riksataksilla

Pari vihittiin Keski-Porin kirkossa lauantaina puolen päivän jälkeen.

Krista Kiuru ja Simo Rahikainen vihittiin Keski-Porin kirkossa lauantaina.

27.8. 13:01

Pori

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) on avioitunut puolisonsa Simo Rahikaisen kanssa. Kiuru on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

Kiuru ja Rahikainen vihittiin Keski-Porin kirkossa lauantaina 27. elokuuta kello 12 jälkeen. Sieltä seurue siirtyi Porin Raatihuoneelle viettämään hääjuhlaa.

Vieraslistaa kuvaillaan SK:lle pienehköksi. Silmämääräisesti arvioiden vieraita oli 70–100.

Valtioneuvostosta kutsun sai ainakin pääministeri Sanna Marin (sd.). Lisäksi vieraiden joukossa olivat muun muassa eduskunnan varapuhemies Antti Rinne (sd.) ja Porin Sdp:n kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esa J. Wahlman.

Pariskunta saapui kirkon pihaan valkoisella henkilöautolla. Kiuru ja Rahikainen kiirehtivät puolijuoksua sisään pääovista kello 12.06. Ovet suljettiin heidän perästään.

Vihkiseremonia kesti noin 40 minuuttia. Sen aikana pilviverho repeytyi muutaman kerran, ja kirkkaat auringonsäteet pääsivät valaisemaan loppukesän päivää.

Tuore aviopari lähti kirkon pihasta riksataksilla. Vieraita kyyditti kaupunkijuna Poritar.

Pariskunta tapasi ystäviensä kautta. Kiuru ja sijoituspalveluyhtiön myyntijohtajana työskentelevä Rahikainen edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2014.

”Huomasimme heti, että meillä on paljon yhteistä kemiaa, ja olemme koko ajan samalla aaltopituudella. Ei siinä tarvinnut paljon miettiä, kenen kanssa haluaa elämänsä jakaa”, Kiuru sanoi tuolloin Ilta-Sanomien haastattelussa.

Pari sai viime keväänä ensimmäisen lapsensa. Esikoistyttären nimi on Helmi. Perheeseen kuuluu myös Rahikaisen 12-vuotias poika.

Kiuru aloitti poliittisen uransa Keski-Porin seurakunnan seurakuntaneuvostossa. Hän on ollut kansanedustaja vuodesta 2007.

Artikkelia päivitetty kauttaaltaan 27.8. kello 13.17: lisätty yksityiskohtia vihkimisen kulusta ja häiden vieraista.

Artikkelia päivitetty kauttaaltaan myös kello 14.02 tarkemmilla yksityiskohdilla muun muassa säästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut