Raumalainen Kristiina Salonen (sd.) ehdokkaaksi neljännelle eduskuntakaudelle

Demareiden äänikuningatar vuoden 2019 vaaleissa hakee jatkokautta eduskuntaan.

Kristiina Salonen sanoo tuntevansa paloa vaikuttaa yhteiskunnan suuntaan tulevaisuudessa. Eduskunnalla on hänen mukaansa edessään tulevalla kaudella maailmantilanteen seurauksena historiallisia kysymyksiä ja ratkaisuja.

25.8. 7:57

Rauma

Kansanedustaja Kristiina Salonen (sd.) pyrkii kevään 2023 vaaleissa neljännelle eduskuntakaudelle. Raumalaiskansanedustaja kertoo vastanneensa myöntävästi Rauman Työväenyhdistys ry:n pyynnölle asettua vaaliehdokkaaksi.

Uutiskirjeessään Salonen kertoo harkinneensa ehdokkuutta kesän kuluessa. Hän sanoo saaneensa kannustusta tukijoiltaan ja tukiryhmältään, jolla on edelleen halukkuutta auttaa ja tehdä vaalityötä talkoilla. Salonen sanoo keskustelleensa asiasta paljon myös perheensä kanssa.

”Nämä kaikki asiat ovat edesauttaneet päätöstäni olla ehdolla vuoden 2023 eduskuntavaaleissa”, Kristiina Salonen sanoo.

Hän lisää käyneensä läpi kulunutta eduskuntakautta harkintavaiheessa kesän aikana ja pohtineensa seuraavan neljän vuoden aikana eduskunnan edessä olevia asioita ja päätöksiä.

”Tunnen paloa vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan yhteiskunnassa. Tämänhetkinen maailmantilanne, jossa Venäjän aloittama hyökkäyssota on johtanut laajaan epävarmuuteen talous-, energia- ja ruokakysymyksissä sekä eduskuntakautta määrittänyt koronapandemia seurauksineen ovat asettaneet eduskuntatyön tärkeyden uudenlaiseen valoon. Olemme olleet niin perimmäisten, jopa historiallisten kysymysten äärellä”, Salonen sanoo.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Kristiina Salonen sai 10 430 ääntä ja oli sosiaalidemokraattien äänikuningatar Satakunnassa.

Kuluvalla eduskuntakaudella Kristiina Salonen on ollut eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan ja tulevaisuusvaliokunnan jäsenenä sekä sosiaalidemokraattisen eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut