Tekninen lautakunta äänesti valtuustoaloitteesta – Pori etenee palloiluhallihankkeessa

Äänestyspäätöksen mukaan palloiluhallin edellytyksiä tarkastellaan, kun tarjouskilpailu valmistuu.

Havainnekuva.

24.8. 16:55

Pori

Porin tekninen lautakunta käsitteli tiistaina vasemmistoliiton aloitetta palloiluhallihankkeen keskeyttämisestä.

Aloitteessa esitettiin, että palloiluhallin kanssa otetaan aikalisä, jotta rakentamisen kustannukset voidaan arvioida. Lisäksi esitettiin, että toteutukseen etsitään nykyistä edullisempia ratkaisuja.

Hankkeen kustannusarvio on yli 25 miljoonaa euroa.

Virkamieskunta totesi vastauksessaan, että tekninen toimiala edistää ja vie Isomäen palloiluhallihanketta aiempien päätösten mukaisesti eteenpäin kilpailullisella neuvottelumenettelyllä.

”Parhaillaan on käynnissä hankintavaiheen tarjousvertailu sekä urakoitsijan valinta, jonka jälkeen alkaa hankinnan kehitysvaihe. Kehitysvaiheen jälkeen mikäli tavoitteet saavutetaan, niin hankintavaiheessa valitun urakoitsijan kanssa allekirjoitetaan toteutusvaiheen sopimus lainvoimaisen hankintapäätöksen jälkeen”, vastauksessa todettiin.

Kokouksessa Milka Tommila (vas.) esitti Markku Tanttisen (vas. / sit.) kannattamana, että asia palautettaisiin valmisteluun. Palautusesitys hävisi äänin 8–5.

Puheenjohtaja Mikael Ropo (kok.) teki Raija Koskirannan (kesk.) kannattamana esityksen, että virkamieskunnan lausunto annetaan kaupunginhallitukselle ja hankkeen jatkoedellytyksiä tarkastellaan, kun tarjouskilpailu valmistuu.

Puheenjohtajan esitys voitti äänin 9–3, yksi tyhjä.

Lisätty otsikkoon maininta valtuustoaloitteesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut