Rock in the Cityn ensimmäinen päivä Porissa houkutteli ihmisiä nauttimaan raskaasta musiikista – Bongaatko kuvista tuttuja?

Satakunnan Kansa ikuisti Rock in the Cityn ensimmäisen päivän.

Huittisista tullut Ossi Selus sai kasvomaalauksen kumppaniltaan, entiseltä kosmetologilta Mona Ahlbergilta. Maali hankittiin halvalla marketista, ja se on tarkoitettu lapsille. Samantyyppinen meikki tehtiin jo pari vuotta sitten hotellissa festareita varten. Nyt maalaus tehtiin Turmion Kätilöitä varten. Kyseinen bändi auttoi Selusta, kun hän oli masentunut. Lempibiisiä kysyttäessä molemmat vastasivat yhteen ääneen: ”Viha ja rakkaus.” Selus kertoi Rock in the City -festarista: ”Täällä on artistikokonaisuus kohdillaan.” Taustalla oikealla heidän Ulvilasta oleva kaverinsa Miia Seppä, joka kertoi olevansa vanhan ajan gootti ja festareilla kävijä.

19.8. 21:38

Pori

Rock in the Cityn avauspäivä 19. elokuuta kului vaihtelevassa säässä Porin Kirjurinluodossa. Alkupäivän sade muuttui illan edetessä aurinkoiseksi festarisääksi. Säästä huolimatta festivaali keräsi paikan päälle useita faneja nauttimaan musiikista, ruokatelttojen antimista ja tunnelmasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut