Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen: Nyt on aika vähentää energian kulutusta – ”Kyllä me maksamme tässä sodasta hintaa”

Venäjän hyökkäyssota vaikuttaa ankarasti sähkömarkkinoihin, mutta Pori Energian toimitusjohtajan mukaan tilanteen voi nähdä myös mahdollisuutena muutokseen. Hän uskoo, että energiayhtiöiden pitää kehittää uusia tapoja palvella kuluttajia. Lisäksi energiaa säästävät ja säilövät teknologiat saavat nyt uutta vauhtia.

Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen sanoo, että Venäjän hyökkäyssodan alkamisen jälkeen yhtiön kevään suuri päämäärä oli tulevan lämmityskauden polttoaineen saatavuuden varmistaminen. "Nyt näyttäisi, että se on kasassa”, mutta vielä on avoinna, vaikuttaako se kaukolämmön kuluttajahintoihin.

21.8. 7:00

Pori

Kehotuksia säästää energiaa on kuultu toistuvasti viime kuukausina. Ei ole siis mitään uutta, kun Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen sanoo sen haastattelussa neuvona kuluttajille.

Jotenkin silti hätkäyttää, että sähköyhtiön neuvo sähkön hinnankorotuksilta suojautumiseksi on ostaa vähemmän sähköä – vaikka se on heidän kauppatavaransa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut