Sohvi Hörkkö Satadiagin vs. johtajaksi – Harri Hagman lähtee Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaksi

Kymenlaakson aluevaltuusto valitsi kesäkuussa Satadiagin johtajan Harri Hagmanin Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaksi. Hagman sai 39 ääntä 58:sta.

16.8. 16:12

Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitoksen Satadiagin johtokunta on nimittänyt liikelaitoksen vs. johtajaksi LT Sohvi Hörkön.

Liikelaitoksen nykyinen johtaja Harri Hagman siirtyy Kymenlaakson hyvinvointialueen vt. johtajaksi syyskuun alusta. Hän on virkavapaalla Satadiagin johtajan virasta maaliskuun loppuun asti.

61-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri Harri Hagman valittiin kesäkuussa Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaksi. Aiemmin hän haki myös Satakunnan hyvinvointialuejohtajan virkaan.

Tiedotteessa Hagman kiittää jo tässä vaiheessa työtovereita, kuntien yhteistyökumppaneita sekä poliittisia päätöksentekijöitä rakentavasta ja hyvästä yhteistyöstä

Sohvi Hörkkö on työskennellyt Satadiagissa kliinisen mikrobiologian erikoislääkärinä huhtikuusta alkaen. Hän on toiminut viimeksi Synlab Suomi Oy:ssä lääketieteellisenä johtajana 2020-2022 ja tätä ennen liikelaitoskuntayhtymä Nordlabissa ylilääkärinä 2016-2020 ja johtavana lääkärinä 2017-2018.

Näiden nimitysten lisäksi sairaala-apteekkari, vastuualuejohtaja Joni Palmgrén on valittu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaala-apteekkariksi 1. syyskuuta lähtien. Hän pitää virkavapaata sairaala-apteekkarin virastaan maaliskuun loppuun asti.

Vs. sairaala-apteekkarina aloittaa FaT Eeva Suvikas-Peltonen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut