Varastorakennuksen seinää paloi Raumalla – Ohikulkija havaitsi palon ja hälytti palokunnan paikalle

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Raumalla sattuneeseen rakennuspaloon lauantaina aamulla.

Kuvituskuva.

13.8. 13:56

Maatalouden varastorakennuksen seinää paloi Vasaraistentiellä Raumalla lauantaina aamulla. Ohikulkija huomasi savua ja soitti hätäkeskukseen.

Paikalle tuli yksi pelastuslaitoksen yksikkö.

Päivystävän palomestarin Jari Enon mukaan palopaikalla ei ollut sähköä tai muuta, mikä olisi voinut aiheuttaa syttymisen itsekseen.

Pelastuslaitoksen yksikön saapuessa paikalle rakennuksen seinä ei palanut enää liekkipalona. Seinän kuuma puupinta jäähdyteltiin ja sammutettiin pienellä määrällä vettä.

Palo oli rakennuksen seinässä alle neliömetrin alueella. Varastorakennus on kooltaan pari sataa neliömetriä. Palon yhteydessä vaurioitui rakennuksen pintalaudoitusta muutaman sadan euron arvosta. Palosta ei ollut vaaraa ihmisille.

Palo on ollut sen verran korkealla, että se ei ole päässyt leviämään muualle. Varastorakennuksen pihapiirissä on asuinrakennus sekä muita rakennuksia.

”Jos se olisi syttynyt avopalona kunnolla palamaan, niin se olisi voinut uhata muita rakennuksia ja mahdollisesti myös asuinrakennusta. Ne ovat kaikki kymmenien metrien päässä samalla tontilla”, kertoo Eno.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Poliisi tutkii asiaa.

Hälytys annettiin lauantaina kello 5.19.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut