Perusturvan koronarokotusten sähköinen ajanvaraus aukeaa torstaina – Katso tästä, mihin rokotuspisteisiin ajan voi varata

Yli 60-vuotiaat perusterveet voivat varata ajan koronarokotukseen torstaista alkaen.

Kuva on Porin nuorisotalosta, jossa Mirja Salmi sai neljännen koronarokotteensa kesäkuussa.

10.8. 14:04

Pori, Merikarvia, Ulvila

Perusturvan koronarokotusten sähköinen ajanvaraus aukeaa huomenna. Myös perusterveet 60 vuotta täyttäneet voivat varata ajan huomisesta alkaen, kertoo Porin kaupunki tiedotteessaan.

Porin, Merikarvian ja Ulvilan yli 60-vuotiaat perusterveet voivat varata ajan koronarokotukselle huomenna torstaina 11. elokuuta kello 8 alkaen.

Rokotuspisteet, joihin ajan voi varata ovat: Itä-Porin lähipalvelukeskus (Herralahdenraitti 2), infektiovastaanotto (Maantiekatu 31 A-rakennus, Pori), Ulvilan terveysasema (Välskärintie 1), Merikarvian terveysasema (Antintie 52), Lavian terveysasema (Viittatie 8).

Ulvilassa rokotetaan 17. elokuuta, 24. elokuuta ja 31. elokuuta kello 9–15. Ajan voi varata maksimissaan 20 päivän päähän.

Sähköisessä ajanvarauspalvelussa on myös mahdollista varata aika jonkun toisen puolesta. Yhdelle henkilölle voi varata yhden ajan. Varatun ajan voi myös siirtää tai peruuttaa palvelussa.

Neljäs koronarokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta.

Koronarokotukselle voi varata ajan sähköisesti 1.–3. koronarokoteannoksille sekä 4. koronarokoteannokselle henkilöt, jotka sen tarvitsevat THL:n suosituksen mukaan.

Ajan koronarokotukselle voi varata myös koronarokotusten ajanvarauspuhelimesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut