Porispere onnistui lopulta epävakaasta säästä huolimatta – ”Oli minuuteista kiinni, että koko loppuilta olisi mennyt ohitse”

Porispere-festivaali kärsi epävakaasta säästä viikonloppuna Kirjurinluodossa. Muutamasta keikkaperuutuksesta huolimatta kävijöitä oli 14 500.

Lauantaina viimeinen esiintyjä oli Haloo Helsinki, joka pääsi nousemaan lavalle tuulisen päivän päätteeksi.

7.8. 20:58

Pori

Porispere keräsi vaikeasta säästä huolimatta viikonloppuna yhteensä 14 500 henkeä Kirjurinluotoon, kertoo festivaali tiedotteessaan.

Lauantaina olosuhteet äityivät Rajulavalla niin pahoiksi, että Anssi Kelan iltapäivän konsertti peruuntui.

Myöhemmin lauantai-iltana pahimmat puuskat alkoivat poistua. The Hellacopters ja Haloo Helsinki esiintyivät Rajulavalla, vaikkakin aikataulusta myöhässä.

Promoottori Harri Vilkunalle kulunut Porispere oli ehkäpä festivaalin 11-vuotisen historian haastavin.

“Syke ei ole laskenut vieläkään eilisestä. Tuli koettua pitkän urani ehkä rankimmat hetket lauantai-iltana Rajulavan takana. Oli aivan minuuteista kiinni, että koko loppuilta olisi mennyt ohitse”, kertoo Vilkuna tiedotteessa.

Vaikeista sääoloista huolimatta festivaalilla peruutettiin kuitenkin vain kolme keikkaa. Peruutuksista kaksi, Anssi Kelan ja Litku Klemetin keikat, liittyivät säähän. Vilkuna on kiitollinen henkilökunnalle ja artisteille.

”Kiitos ammattitaitoisen ja tilanteen tasalla olevan henkilökunnan sekä pitkäpinnaisten artistien saimme hommat pakettiin kunnialla. Mitään ei hajonnut, henkilövahingoilta vältyttiin, joten olo on huojentunut. Tästä hyvinkin erikoisesta vuodesta jäi myös paljon positiivista, nimittäin uudistunut alue toimi erinomaisen hyvin”, Vilkuna toteaa tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut