Hellacoptersin ja Haloo Helsingin keikoille vihreää valoa – Rajulava avautuu jälleen yleisölle

Viimeisimmän tiedon mukaan mukaan Rajulavalla pystytään järjestämään loput keikat sovitusti.

Anssi Kelan keikka Porisperessä peruuntui tuulen vuoksi.

6.8. 16:28 | Päivitetty 6.8. 20:16

Pori

Puuskittaiseksi yltynyt tuuli on aiheuttanut muutoksia Porisperen ohjelmistoon. Rajulavan edustalla puhaltaneen kovan tuulen vuoksi Anssi Kelan ja Litku Klemetin keikat jouduttiin perumaan.

Tapahtumapromoottori Harri Vilkuna vahvistaa tiedon perumisesta.

”Valitettava tilanne Anssi Kelan faneille, mutta emme pysty tuota keikkaa järjestämään. Iltapäivällä kovaksi yltynyt tuuli vei mennessään miksausteltan ja jouduimme siihen pystyttämään uuden tilalle.”

Vilkunan mukaan tilannetta tarkkaillaan ja puuskien pitäisi laantua iltaan mennessä. Muut Rajulavan keikat pyritään järjestämään ajallaan kyseisellä lavalla.

Viimeisimmän tiedon mukaan mukaan Rajulavalla pystytään järjestämään loput keikat sovitusti. Hellacopters aloittaa Rajulavalla klo 21.30 ja Haloo Helsinki klo 23.30. Rajulavan alue toimii avautuu yleisölle klo 20.45 alkaen.

Porisperen ohjelmistoon tehtiin muutoksia jo eilen, kun Vesala joutui perumaan lauantain esiintymisensä sairastapauksen vuoksi. Vesalan paikalla soittaa Ismo Alanko .

Alangon tilalla piti soittaa Litku Klemetin, mutta hänen keikkansa peruttiin myös, ilmoitti Porispere Facebookissa lauantaina hieman kello 17 jälkeen. Klemetti tullaan näkemään Porisperessa vuonna 2023.

”Otetaan kuitenkin positiivisen kautta: mahtava Ismo Alanko aloittaa konserttinsa Lokkilavalla klo 17.30! Tarkkailemme muutoin tilannetta, puuskien on onneksi ennustettu laantuvan iltaan mennessä”, festivaali kertoi Facebookissa.

Satakunnan Kansan toimittaja Ville Nousiainen oli Porisperen alueella kello 19 aikaan, ja kertoi, että kesäteatterin vieressä olevan Rajulavan edusta ja sen lähellä olevat kioskit on suljettu. Sulkeminen tapahtui jo silloin, kun Anssi Kelan keikka peruttiin.

Promottoori Harri Vilkunan mukaan poliisi ja Porisperen turvallisuuspäällikkö olivat konsultoineet tilanteen vuoksi, ja todenneet, että lavassa ei ole vikaa. Tuuli oli vienyt aiemmin päivällä vain miksausteltan lavan edustalta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut