Poriin saapuu jälleen näyttäviä muskeliautoja

Lauantaina Yyterin kylpyhotellilla on mahdollisuus päästä näkemään tyylikkäitä klassikkoautoja, kun Ford Mustang owners’ club of Finland suuntaa autokulkueensa kaupunkiin.

Yyterin kylpylähotellilla pääsee lauantaina katselemaan eri vuosimallien Ford Mustangeja.

6.8. 13:30

Pori

Poriin suuntaa lyhyen ajan sisään toinen näyttävä autokulkue. Viikko sitten torin täyttivät legendaariset italialaiset Ferrarit, tänä viikonloppuna kaupungissa nähdään puolestaan klassisia Ford Mustangeja, kun automerkin harrastajien yhdistys Ford Mustang owners’ club of Finland saapuu lauantaina Poriin.

”Saavumme Poriin neljän aikoihin ja olemme koko illan Yyterin kylpylähotellilla. Silloin on paras aika päästä näkemään kuljettajien ajoneuvoja.”, kertoo FMOC Satakunnan alueyhteyshenkilö Kati Simula.

Yleisöllä on Yyterissä oiva tilaisuus päästä näkemään laaja kirjo klassisen automerkin eri vuosimalleja. Simulan mukaan nähtävillä on autoja vuoden 1964 malleista uudempiin vuoden 2019 malleihin.

Porin pysähdys on osa yhdistyksen järjestämää, koko viikon kestävää Long Run tapahtumaa, jossa autokulkue kiertää halki Suomen. Matkaa kertyy huimat 1400 kilometriä. Kulkueen määränpää on Sappeella, jossa yhdistys viettää ensi viikonloppuna 40-vuotisjuhliaan. Reitin muut pysähdyspaikat ovat Porin lisäksi Härmä, Oulu, Kajaani, Jyväskylä ja Keuruu.

Mustangeja pääsee katselemaan Yyterin kylpylähotellilla kello 16 alkaen.

Simula arvioi, että koko reitin kiertäjiä on muutamia kymmeniä. Poriin suuntaavien Fordien lopullista määrää hän ei osaa arvioida, mutta Simula kertoo yhdistykselle olevan varattuna neljäkymmentä parkkipaikkaa Yyteristä.

Ford Mustang owners’ club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin yhden automerkin ympärille kerääntynyt yhdistys. Vuonna 1982 perustettuun yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 1300 jäsentä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut