Onko sinulla sykähdyttävä rakkaustarina, jonka haluaisit jakaa muillekin? – Osallistu SK:n hakuun!

Satakunnan Kansan satakuntalaisiin rakkaustarinoihin etsitään taas uusia pareja. Tämän jutun kautta voit ilmoittautua mukaan. Täältä pääset myös lukemaan aiemmin julkaistuja tarinoita.

Porilaiset Tommy Oksa ja Sandra Manner kertoivat oman rakkaustarinansa Satakunnan Kansassa tammikuussa 2022.

4.8. 11:21 | Päivitetty 5.8. 10:50

Satakunnan Kansa hakee taas uusia rakkaustarinoita kerrottavaksi syksyn aikana.

Onko teidän rakkaustarinassanne jotain erityistä, josta haluaisitte kertoa muillekin? Kaikki tarinaehdotukset ovat tervetulleita.

Tuliko kesäheilasta sittenkin elämänmittainen rakkaus?

Löytyikö eron jälkeen kuitenkin ”parempi”?

Leskeydyitkö ja vannoit olevasi ikuisesti yksin, mutta elämä yllätti?

Ehdota omaa rakkaustarinaasi juttusarjaan vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Voit myös lähettää lyhyen kuvauksen itsestäsi sekä puolisostasi ja kertoa, mikä teidän tarinastanne tekee erityisen osoitteeseen elina.valkonen@satakunnankansa.fi.

Lue aiemmin julkaistuja tarinoita tästä:

Lue lisää: ”Suomalainen mielikuva thaivaimoista on kliseinen ja kapea” – Kambodžan rajalla kasvanut maatilan tytär Amphan loi välit pomarkkulaisen miehensä Arjon lapsiin mustikassa ja sienessä

Lue lisää: ”Uusperheessä on aina se ilkeä äiti- tai isäpuoli” – Ennakkomielikuva hirvitti, mutta sitten umpirakastuneet raumalaiset Heikki ja Sanna Vahteristo ymmärsivät, miten lopulta kymmenhenkiseksi muotoutunut pesue hitsataan yhteen

Lue lisää: Porilainen ”latinopalomies” Tommy on tiennyt 16-vuotiaasta asti haluavansa isäksi, mutta häkellyttävä Instagram-keskustelu tosi-tv -julkkiksen kanssa sai vaasalaisen Sandran varpailleen – ”Ensimmäinen viestinvaihto oli kuin työhaastattelu”

Lue lisää: ”Olet surkea, ja takaisin ei ole tulemista, haukkui äitini, kun avioiduin ulkomaille” – hampurilainen Christa ja porilainen Heikki rakastuivat, vaikka yhteinen kieli puuttui

Lue lisää: Ensin Tommia ja Vanessaa erottivat Kiinan ja USA:n etäisyydet, sitten koronavirus erotti heidät lapsestaan – ”Rauma oli maailman ainoa paikka, jossa halusimme sanoa tahdon”

Lue lisää: Pomarkkulais-kuubalainen rakkaus on kestänyt jo 20 vuotta – ”Tuntui heti, että siinä on tuleva aviomieheni”

Lue lisää: Porilainen aviopari rakastui toisiinsa uudelleen 10 vuoden erillään olon jälkeen – ”Tämän paremmin ei voi olla”

Lue lisää: Onko 70 uusi 40? Porilaispariskunta käy edelleen töissä ja meni vihille kypsällä iällä – ”Molemmat muistetaan kertoa, että rakastetaan”

Lue lisää: Nina ja Tommi Salonen tietävät millaista on, kun rakkaus johtaa eroon – ”Muistan ikuisesti sen tunteen, kun istuin yksin saunassa ja mietin, että nyt kaikki on vihdoin hyvin”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut