Tämä Satakunnassa keskimäärin kaksi kertaa viikossa toistuvista liikennevälinepaloista tiedetään – palomestari varoittaa vaaran merkistä, jonka jälkeen ajaminen on lopetettava heti

Jonna Pääkön asettuminen Poriin ei mennyt täysin rauhallisesti. Siitä piti huolen kauppareissulla yllättäen liekkeihin leimahtanut pakettiauto. Pääkkö ei ole yksin kokemuksensa kanssa. Satakunnassa autopaloja tapahtuu keskimäärin kaksi viikossa.

Jonna Pääkkö oli lapsiensa Tatu, 2 ja Miia, 8, Pääkön kanssa Mikkolan Prisman parkkipaikalla keskiviikkona 20. heinäkuuta, kun hänen autonsa syttyi yllättäen tuleen. Pääköt kuvattiin palopaikalla torstaina. Onnettomuus sattui pari kuukautta sen jälkeen, kun Jonna Pääkkö oli muuttanut takaisin synnyinpaikkakunnalleen Poriin Nivalasta, jossa hän ehti asua 31 vuotta.

1.8.2022 6:00

Pori, Satakunta

Sen piti olla Poriin kesäkuun alusta paluumuuttaneelle Jonna Pääkölle tavallinen kauppareissu Porin Mikkolan Prismaan.

Hän ajoi pakettiautonsa parkkiin keskiviikkona 20. heinäkuuta. Mukana olleet lapset halusivat jäädä autoon kaupassa käynnin ajaksi. Pääkön muut, isommat lapset olivat matkalla paikalle heidän seurakseen kotoa polkupyörillä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut