Pyöräilijä kaatui ja menehtyi Raumalla tiistaina, Lounais-Suomen poliisin alueella viisi liikennekuolemaa viidessä päivässä

Pyöräilijän kuolemaan johtanut onnettomuus sattui Nummen alueella Raumalla.

26.7. 15:26 | Päivitetty 26.7. 19:52

Rauma

Pyöräilijä kaatui ja menehtyi Raumalla, kertoo Lounais-Suomen poliisi twitterissä.

Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo Satakunnan Kansalle, että onnettomuus sattui Nummen alueella tiistaina noin kello 12.45. Tapahtumaan ei liity muita osapuolia eikä asiassa epäillä rikosta.

Toistaiseksi on epäselvää, mikä aiheutti pyöräilijän kaatumisen. Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulemalla paikalla olleita silminnäkijöitä.

Poliisin twiitin mukaan Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella, eli Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa on kuollut viiden päivän aikana peräti viisi ihmistä, minkä lisäksi ihmisiä on loukkaantunut vakavasti.

”Tämä pitäisi nyt saada poikki”, twiitissä toivotaan.

Poliisi ei kerro twiitissään Rauman kuolemaan johtaneesta pyöräilyonnettomuudesta tarkempia tietoja, kuten onnettomuuden ajankohtaa.

Polkupyöräilijöitä on menehtynyt onnettomuuksissa ainakin kaksi. Poliisi tiedotti tiistaina, että Laitilassa maanantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut 14-vuotias poika on kuollut.

Lue lisää: Laitilassa loukkaantunut nuori polkupyöräilijä menehtyi saamiinsa vammoihin

Laitilan onnettomuus sattui maanantaina noin kello 12.30 Laitilan Ukintiellä, kun nuori pyöräilijä horjahti tien reunasta keskemmälle tietä ja pyöräilijää ohittamaan lähtenyt kuorma-auto törmäsi häneen.

Lue lisää: Polkupyörällä liikkeellä ollut lapsi loukkaantui vakavasti horjahdettuaan kuorma-auton auton eteen Laitilassa

Porin Mäntyluodossa sattui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus sunnuntaina noin kello 18.30. Moottoripyöräilijä oli poliisin mukaan kaatunut ja törmännyt tien reunassa olleeseen kaiteeseen. Hän menehtyi onnettomuuspaikalle.

Ruskon Lähteenmäentiellä henkilöauto törmäsi viime perjantaina iltayhdeksältä puuhun. Poliisi tiedotti lauantaina ajoneuvon kuljettajan menehtyneen ja autossa matkustajana olleen henkilön loukkaantuneen vakavasti. Samana päivänä Paraisilla auton matkustaja kuoli ulosajossa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut