Hinnerjoen kyläpäivä järjestetään isompana kuin koskaan

Tapahtuma levittäytyy koko kylän alueelle.

Arkistokuva Hinnerjoen kyläpäivästä vuodelta 2019.

26.7. 14:15

Eura

Hinnerjoen kylässä Eurassa järjestetään kahden vuoden koronatauon jälkeen kyläpäivä. Järjestäjä tiedottavat tapahtuman olevan isompi kuin koskaan. Kyläpäivää vietetään heinäkuun viimeisenä lauantaina 30.7. kello 11–15.

Kyläpäivä on tänä vuonna levittäytynyt koko Hinnerjoen alueelle. Liikkumista tapahtuman aikana helpottaa nonstoppina alueella kiertävä Hinnerbussi. Kävijöiden toivotaankin tiedotteessa jättävän autonsa tapahtuman P-alueelle.

Osana kyläpäivää järjestetään muun muassa minitivoli, peräkonttikirppis, jokiperformanssi ja kasvomaalausta. Bussireitin varrella voi poiketa myös esimerkiksi kasvihuonebulevardilla, burgerpisteellä tai paloasemalla, jossa on tapahtuman aikana avoimet ovet. Keskustan esiintymislavalla taas nähdään ja kuullaan esityksiä taikatempuista kiehtoviin karatemaailman tarinoihin.

Päivän päättävät kaikille avoimet iltatanssit keskustan alueella. Niitä tahdittaa tällä kertaa Janiina Lehtonen & Putkiratio.

Kyläpäivän järjestelyistä ja yhteenkokoamisesta huolehtivat Hinnerjoen Nuorisoseura ja Hinnerjoen VPK, mutta käytännössä sitä ovat järjestämässä kaikki kylän yhdistykset sekä monet yritykset. Alueen yritysten lisäksi Kyläpäivän järjestämistä ovat tukeneet Euran kunta ja Leader Pyhäjärviseutu ry.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut