Porin vastaanottokeskus vuokraa kaupungilta asuntoja asiakkailleen – Hajasijoitettuja asiakaspaikkoja seitsemässä muussakin satakuntalaiskunnassa

Vastaanottokeskuksen majoitustarpeita varten vuokrataan 13 Porin kaupungin vuokra-asuntoa.

Porin vastaanottokeskuksessa on kirjoilla noin 1 650 asiakasta. Heistä noin 400 asuu vastaanottokeskuksessa keskusmajoitettuina Liinaharjassa ja Tekunkorvessa. Arkistokuva Liinaharjan vastaanottokeskuksesta.

19.7. 12:16

Porin vastaanottokeskus vuokraa asiakkailleen vuokra-asuntoja Porin kaupungilta, kertoo kaupunki tiedotteessa. Vastaanottokeskuksen majoitustarpeita varten vuokrataan 13 kaupungin vuokra-asuntoa, ja ne täytetään mahdollisimman pian.

Maahanmuuttoviraston mukaan Suomessa vastaanottokeskuspalveluiden asiakkaaksi rekisteröityy valtakunnallisesti tällä hetkellä noin tuhat henkilöä viikossa. Virasto on pyytänyt Porin vastaanottokeskusta kasvattamaan hajasijoitettujen asuntojensa paikkamääriä 400 asiakaspaikkaan.

Hajasijoitettuja asiakaspaikkoja löytyy tällä hetkellä tulevien Porin asuntojen lisäksi Raumalta, Kankaanpäästä, Eurasta, Eurajoelta, Huittisista, Ulvilasta ja Kokemäeltä.

Porin vastaanottokeskuksessa on kirjoilla noin 1 650 asiakasta. Heistä noin 400 asuu vastaanottokeskuksessa keskusmajoitettuina Liinaharjassa ja Tekunkorvessa.

Valtaosa asiakkaista asuu muiden tahojen tarjoamassa yksityismajoituksessa. Asumisensa itse järjestävät ovat myös oikeutettuja vastaanottopalveluihin, jos he ovat hakeneet tilapäistä suojelua sekä rekisteröityneet vastaanottokeskukseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut