Porin ravintoloissa jazzviikon kuhina ei ole vielä koronaa edeltäneellä tasolla – kesän yleinen menekki valaa kuitenkin uskoa

Satakunnan Osuuskaupan ravintoloissa touko- ja kesäkuun myynti saavutti jo vuoden 2019 tason.

Raatihuoneen Kellarin ravintoloitsija Mikko Juhola arvioi, että jazzviikolla noin 80 prosenttia ravintolan asiakkaista on Suomi-Areenan yleisöä ja osallistujia.

17.7. 8:00

Pori

Raatihuoneen Kellarissa tunnelma on iltapäivällä korkealla ja tarjoilijoilla on kädet täynnä työtä.

”Jazzit on ihmisen parasta aikaa”, tarjoilija Kari Kiiskilä huikkaa kiirehtiessään ohi.

Porin ravintoloissa on perinteisesti kova vilske Pori Jazzin ja Suomi-Areenan aikaan. Vaisujen koronakesien jälkeen kahden tapahtuman superviikko liikuttaa taas suuria ihmisjoukkoja. Jazzviikon kuhina ei kuitenkaan ole vielä ravintoloissa vuoden 2019 tasolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut