Porin kaupungin­hallituksen puheen­johtaja Arja Laulainen ehti suorittaa lähes kaikki superviikon edustustehtävät – kotitestillä todettu korona esti lauantaina jazzeille lähdön

Arja Laulaisella oli kiireinen edustusviikko.

Arja Laulaisella oli paljon edustustehtäviä Porin kesän superviikolla.

16.7. 12:59

Pori

Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laulainen (sd.) kertoi lauantaina viestipalvelu-Twitterissä saaneensa koronatartunnan Suomi-Areena-viikolla.

"Hienon Suomi-Areena-viikon jälkimainingeissa sain positiivisen tuloksen koronan kotitestistä. Onnekseni tällä hetkellä ei oireita. Tarkkailen oloani ja vältän kontakteja ohjeistuksen mukaisesti", Laulainen kirjoittaa.

Laulainen kertoi lauantaina iltapäivällä Satakunnan Kansalle, että huomasi ensimmäiset koronan merkit perjantaina illalla pienen lihasjäykkyyden muodossa.

Hän olisi halunnut lähteä vielä lauantaina Kirjurinluotoon perheen voimin.

”Aamulla heräsin reippaana ja olin vahvasti lähdössä jazzeille.”

Hän päätti kuitenkin tehdä vielä kotitestin, jonka tulos oli selvä: oli jäätävä kotiin. Ainakin toistaiseksi hänen vointinsa on hyvä.

Käytännössä Laulainen ehti hoitaa lähes kaikki viikon edustustehtävät. Lauantaina olisi ollut vielä puoliltapäivin yksi vastaanotto, joka jäi väliin.

Kaupunki kertoi Laulaisen koronatartunnasta myös tiedotteella. Laulainen kertoo, että tartunnasta päätettiin tiedottaa avoimesti. Asialla on käytännönläheinenkin puoli.

”Kun ajatellaan, että pitäisi kertoa niille, joiden kanssa on ollut kontaktissa, niin en kyllä sitä pysty tekemään – tai siinä menisi viikonloppu.”

Laulainen tapasi tosiaan paljon väkeä kiireisen edustusviikkonsa aikana. Hän esimerkiksi tapasi ministereitä ja eri maiden suurlähettiläitä, avasi Jyrki Kankaan muistomerkin Kirjurinluodossa ja markkinoi Porin kaupunginjohtajahakua kaupungin vastaanotolla.

Koronatartunnasta huolimatta Laulainen on iloinen Porin vilkaasta tapahtumaviikosta kahden vuoden tauon jälkeen.

Uutista päivitetty 16.7. kello 13.42: Lisätty Laulaisen haastattelu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut