Luulitko, että muualla maakunnassa on Pori Jazz-viikonloppuna hiirenhiljaista? Ei ole – Katso tärpit viikonlopun musiikkitapahtumista

Satakunnassa järjestetään viikonloppuna Pori Jazzin lisäksi ainakin kaksi muutakin musiikkifestivaalia, ja tarjolla on myös Tiktakista tutuksi tulleen Petran ilmaiskeikka.

Turmion Kätilöt esiintyy Sieravuoressa järjestettävällä Metallivuori-festivaalilla lauantaina. Arkistokuva Turmion Kätilöiden keikalta Porisperestä vuodelta 2017.

14.7. 21:00 | Päivitetty 14.7. 21:03

Vaikka musiikkidiggarien huomio keskittyy viikonloppuna vahvasti Pori Jazziin, on elävää musiikkia rutkasti tarjolla muuallakin

Useamman päivän mittaisia musiikkifestivaalejakin järjestetään maakunnassa Pori Jazzin lisäksi ainakin kaksi.

Satakunnan Kansa kokosi kolme tärppiä Porin ulkopuolisesta keikkatarjonnasta.

Sieravuoren lomakeskuksessa Eurassa nannaa on tarjolla raskaamman musiikin ystäville perjantaina ja lauantaina.

Kaksipäiväisen Metallivuoren ohjelmistossa on peräti 20 esiintyjää, muun muassa Turmion Kätilöt ja Finntroll. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Metallivuoren verkkosivuilta.

Kasmir esiintyy Huittisten Brewer’s Pubissa järjestettävässä Brewerokki-tapahtumassa perjantaina. Arkistokuva vuoden 2017 Porisperestä.

Huittisten Brewer’s Pubissa jammaillaan niin ikään kaksipäiväisessä festivaalissa perjantaina ja lauantaina.

Toista kertaa järjestettävässä Brewerokki-tapahtumassa esiintyjiä on yhdeksän. Listalta löytyy muun muassa Kasmir, Peer Günt, Pandora ja Eini. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Brewer’s Pubin Facebook-sivulta.

Elävää musiikkia kuullaan myös Katismaan saaressa Säkylässä. Lauantaina kello 19 alkavassa ilmaiskonsertissa esiintyy Tiktak-yhtyeessä tutuksi tullut, sittemmin soolouralle siirtynyt Petra.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut