Pitkä historia pitää Antti Airion Porin kauppatorin laidalla, vaikka keskustan tilanne huolestuttaa – Porikorttelien toiminnanjohtajan mielestä keskustan kehittämiseen ei ole riittävästi tahtotilaa

Antti Airion toimitusjohtaja Mika Sivunen on tyytyväinen Porin kauppatoria varten tehtyihin uusiin suunnitelmiin. Toisaalta vuodet ovat saaneet hänet asennoitumaan skeptisesti suunnitelmien toteutumiseen. Porikorttelien toiminnanjohtaja Mari Antikainenkin kaipaa keskustaan mullistavia tekoja ja kovempaa tahtotilaa asioiden parantamiseen.

Antti Airio Oy:n toimitusjohtaja Mika Sivunen ei nuorempana halunnut jatkaa suvun kaupanpitämistä ja kouluttautui insinööriksi. Veri veti kuitenkin jatkamaan suvun perinnettä.

16.7. 6:00

Taas yksi vähemmän. Kesäkuussa Eetunaukion laidalla sijaitseva Sisustusliike Mokka ilmoitti lopettavansa toimintansa ja jälleen Porin keskusta on pian yhden pienyrittäjän ylläpitämän kivijalkaliikkeen verran köyhempi.

Sisustusliikkeen omistajat eivät halua avata lopettamispäätöstään sen tarkemmin, mutta sosiaalisessa mediassa yrittäjät kertovat luopuvansa liiketoiminnasta eläköitymisen ja alanvaihdon vuoksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut