Poliisi pyytää havaintoja Eurassa mopoautoon törmänneen Audi A4 -henkilöauton liikkeistä

Poliisin tietojen mukaan henkilöauto liikkui ennen onnettomuutta ainakin Euran keskustassa.

Näkymä Euran turmapaikalta sunnuntaiaamuna.

11.7. 15:36

Eura

Poliisi toivoo yleisöltä tietoa Audi A4 -merkkisen henkilöauton liikkeistä lauantai-iltana ennen onnettomuutta, joka vaati yhden hengen.

Lounais-Suomen poliisi tutkii lauantaina illalla Eurassa Harjavallantiellä tapahtunutta vakavaa liikenneonnettomuutta, jossa henkilöauton kuljettaja törmäsi mopoautoon. Mopoauton matkustaja menehtyi törmäyksessä ja kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja pyytää yleisöltä havaintoja mopoautoon törmänneen henkilöauton liikkeistä kello 22–22.30.

Henkilöauto on vaaleansiniharmaa farmarimallinen Audi A4. Poliisin tietojen mukaan henkilöauto liikkui ennen onnettomuutta ainakin Euran keskustassa.

Kaikki havainnot ja tiedot ajoneuvon liikkeistä voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisin sunnuntain tiedotteen mukaan henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut kolarissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut