Tiistain Suomi-Areenatärpit – Katso tästä kolme Satakunnan Kansan suositusta

Suomi-Areenan teemoina ovat tänä vuonna muun muassa huoltovarmuus, hyvinvointi, työ ja yrittäjyys, talous sekä ympäristö ja kestävä kehitys.

11.7. 17:06

Pori

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali Suomi-Areena tuo yhteen noin tuhat puhujaa, jotka keskustelevat yli 200 tilaisuudessa kuluvan viikon aikana.

Tässä Satakunnan Kansan kolme nostoa tiistain keskusteluista.

Satakunnan kansanedustajat lauteilla

kello 10–10.45, Raatihuoneenpuiston lava

Yksi perinteikkäimmistä Suomi-Areena -paneeleista kokoaa paikalliset poliitikot keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Lavalle nousevat Keskustan Eeva Kalli, Kokoomuksen Matias Marttinen, SDP:n Kristiina Salonen ja Heidi Viljanen, Perussuomalaisten Petri Huru ja Vasemmistoliiton Jari Myllykoski.

Häpeäisit edes!

kello 15–15.45, Raatihuoneenpuiston lava

Suuri häpeäkeskustelu valtaa Raatihuoneenpuiston tiistai-iltapäivänä. Keskustelijat Jari Aarnio, Pekka Sauri, Cheyenne Järvinen, Tuija Siltamäki ja Päivi Räsänen (videolla) pohtivat, miksi häpeä painaa niin monia suomalaisia ja keiden oikeasti pitäisi hävetä. Häpeän kokemuksia pohditaan myös siitä näkökulmasta, miten kyseisellä tunteella tahkotaan rahaa. Keskustelun vetää Harri Saukkomaa.

Tulevaisuusbileet

kello 19–22, Rantalava

Tietoevry kutsuu Suomi-Areena -kansan avoimeen iltakonserttiin Porin Etelärantaan. Luvassa on huipputason viihdettä, kun lavalle nousevat Elastinen ja DJ Yeboyah. Lisäksi kuullaan nostoja ajankohtaisista aiheista viihdyttävällä tvistillä. Juontajana toimii Christoffer Strandberg. Tilaisuus järjestetään Rantalavan katetulla teltta-alueella. Ovet avautuvat kello 19, ja paikalle mahtuu tuhat katsojaa saapumisjärjestyksessä.

Koko Suomi-Areenan ohjelman näet täältä.

Listaa oikaistu 12. heinäkuuta kello 8.42: Kansanedustaja Krista Kiurun piti osallistua Satakunnan kansanedustajat lauteilla -paneelikeskusteluun. Hän ei kuitenkaan pääse paikalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut