Sata litraa dieseliä valui valtatie 8:lle Eurajoella – Lievää liikennehaittaa puhdistustöiden ajan

8.7. 8:52

Eurajoki

Kuorma-autosta valui yhtäkkiä noin sata litraa dieselpolttoainetta valtatie 8:lle Porin suunnasta Luvialle päin mentäessä hieman ennen Yhdystien haaraa Eurajoella. Hälytys öljyvahingon torjuntaan tuli perjantaiaamuna kello 7.40.

Päivystävän palomestarin Janne Kumpulaisen mukaan kuljettaja oli ajon aikana huomannut, että tankki tyhjeni hyvin nopeasti.

Arviolta sata litraa dieselpolttoainetta ehti valua tielle. Kuorma-auto pysähtyi bussipysäkille paikallisen huolto-aseman liepeille ja hälytti apua.

Kumpulaisen mukaan dieseliä ei ole pitkällä matkalla, koska kuljettaja toimi nopeasti. Aamukahdeksan jälkeen paikalla oli pelastuslaitoksen yksikkö, joka oli imeyttänyt polttoainetta tieltä.

Paikalle odotettiin tienpitäjää, joka huolehtisi lopusta jälkien korjaamisesta, muun muassa saastuneen maan poistamisesta. Kuorma-autolle odotettiin hinausapua.

”Pieni liikennehaittaa dieselin poistotöistä saattaa olla lähitunteina, mutta ei niin, että koko kaista olisi poissa käytöstä”, Kumpulainen kertoi aamulla kello kahdeksan jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut