Maanantain Suomi-Areenatärpit – Katso tästä Satakunnan Kansan kolme vinkkiä

Suomi-Areenassa on luvassa keskusteluita muun muassa tulevaisuudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista, työstä, yrittäjyydestä sekä taloudesta.

10.7. 16:00

Pori

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali Suomi-Areena käynnistyy 11.7. kymmenillä tilaisuuksilla. Viikon aikana tilaisuuksia on yli 200 ja puhujia noin tuhat.

Tässä Satakunnan Kansan kolme suositusta maanantain keskusteluista.

Väittely: Huippu-urheilu on epäeettistä

Kello 12-12.45, Kirjurinluodon väittelylava

Keskustelijat Kalervo Kummola, Taina Susiluoto, Sami Itani ja Kaaro Mattila väittelevät siitä, pyhittääkö huippu-urheilussa tarkoitus keinot. Aiheina ovat muun muassa arvokisojen myöntäminen diktatuureihin ja urheilijoiden lapsuuden vieminen. Väittelyn vetää Pauliina Ainasoja.

Nuorten vaikuttajien paneeli: Millaisia tulevaisuustekoja Suomi tarvitsee?

Kello 12-12.45, kauppakeskus Puuvilla

Akavan tapahtumassa nuoret vaikuttajat pääsevät ääneen. Keskustelussa nuoret pohtivat, millaisessa Suomessa on hyvä kouluttautua, työskennellä ja elää. Panelistit Konstantin Kouzmitchev, Pinja Perholehto, Gurmann Saini ja Irina Nurmi kertovat ratkaisuja sille, miten rakentaa yhdessä kannustavaa, oikeudenmukaista ja suvaitsevaa yhteiskuntaa. Keskustelun vetää Laura Wathén.

Kuutamolla goes Pori

Kello 17-17.45, Kauppatorin MTV-lava

Kuutamolla-livelähetys tulee Poriin. Janne Katajan juontamassa tilaisuudessa tunnetut suomalaiset kertovat uskomattomia tarinoita omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi valhetta. Kertomuksia kertovat Fatim Diarra, Jaakko Loikkanen ja Perttu Pölönen.

Katso Suomi-Areenan koko ohjelma täältä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut