Yyterissä ohjataan pysäköintiä heinäkuun ajan

Ohjausta hoitaa Satakunnan tiepalvelupiiri ry.

Runsas yksityisautoiluliikenne Yyterin uimarannalle ruuhkautti kesällä 2021 lähialueen pysäköintialueet ja tien varret. Kuva on Virkistyshotelli Yyterin parkkipaikalta, jota käyttivät viime kesänä paljon myös muut, kuin hotellin asiakkaat.

1.7. 10:16

Pori

Yyterissä ohjataan pysäköintiä heinäkuun ajan, tiedottaa Porin kaupunki.

Pysäköinninohjaus aloitetaan lauantaina 2. heinäkuuta ja sitä tehdään heinäkuun ajan, jotta alueen pysäköintikapasiteetti saataisiin hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Pysäköinnin ohjauksesta vastaa Satakunnan tiepalvelupiiri ry.

Alueella on pysäköinninohjausta kaikkiaan viitenä viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin kello 10–15. Viikonloppujen lisäksi ohjausta tehdään myös viikoilla 28 ja 29 (11. ja 18. heinäkuuta alkavilla viikoilla) maanantaista perjantaihin kello 10–15. Ohjausta tehdään sään mukaan, ja sitä lisätään tai vähennetään tarpeen mukaan.

”Pysäköinninohjaus toteutetaan niin, että häiriöt liikenteelle leirintäalueelle sekä hotellille ovat mahdollisimman pienet. Myös linja-autot sekä taksit pääsevät liikennöimään mahdollisimman pienin häiriöin. Lisäksi laiton sekä liikennettä häiritsevä pysäköinti pyritään estämään”, sanoo Juha Södergård Satakunnan tiepalvelupiiristä tiedotteessa.

Isommat ajoneuvot ja yhdistelmät pyritään ohjaamaan Sipintien leveälle reunusalueelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut