Siikaisten uusi kunnanjohtaja on Heli Kaskiluoto – valtuutetuista 11 asettui hänen taakseen ja kuusi tuki Anna-Maija Kääriäistä

Loppusuoralla oli lopulta viisi haastateltua, joista Heli Kaskiluoto äänestettiin kunnanjohtajaksi. Varalle valittiin kuusi ääntä saanut Anna-Maija Kääriäinen.

Siikaisten velattoman kunnan johtajaksi oli 10 hakijaa. Viveka Lanteen seuraajaksi kunnanvaltuusto valitsi Huittisten perusturvajohtaja Heli Kaskiluodon.

27.6. 20:16

Siikainen

Siikaisten uusi kunnanjohtaja on yhteiskunta- ja hallintotieteiden maisteri Heli Kaskiluoto Humppilasta. Hän sai Siikaisten valtuutetuilta 11 ääntä ja varalle valittu tamperelainen terveystieteiden maisteri Anna-Maija Kääriäinen 6 ääntä.

Demareiden Arja Kurtti esitti Kaskiluotoa ja Hannu Heikintalo Jukka Vanhatalon kannattamana Kääriäistä.

Kaskiluoto toimii tällä hetkellä Huittisten perusturvajohtajana. Näin Huittinen ja Siikainen vaihtavat viranhaltijoitaan, sillä Kaskiluoto on Huittisten perusturvajohtaja ja Siikaisten nykyinen kunnanjohtaja Viveka Lanne aloittaa loppukesästä Huittisten kaupunginjohtajana.

Heli Kaskiluoto on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon eri tehtävissä aloittaen ruohonjuuritasolta perheohjaajana ja siitä siirtynyt sosiaalityöntekijän virasta kohti hallinnollisia johtotehtäviä. Hän on ollut käynnistämässä seutukunnallista Ankkuri-toimintaa ja juurruttanut toimintaa viiden kunnan alueelle Loimaan seudulle.

Hänellä on sekä sosiaalityöntekijän kelpoisuus että hallinto-oikeuden erikoisjuristin tutkinto. Hän haki myös Huittisten hallintojohtajan virkaa ja eteni loppusuoralle.

Joutsan perusturvajohtajana toimiva Anna-Maija Kääriäinen haki Siikaisten kunnanjohtajan viran lisäksi Satakunnasta myös hyvinvointialueen sote-johtajan virkaa.

10 hakijasta viisi eteni jatkohaastatteluun. He olivat edellisten lisäksi YTM, sosiaalipalvelupäällikkö Anna Isoviita Pomarkusta, insinööri AMK Juha Liukkonen Tampereelta ja HTM, YTM aikuissosiaalityön esimies Anne Murtonen Hämeenlinnasta

Siikaisten kunnanjohtajaksi hakivat myös insinööri Kulhelm Hannu Kouvolasta, Master`s Degree Computer Science Peter Marks Vantaalta, koneistaja Ismo Nordström Porista, KTM Antti Ritvonen Espoosta sekä DI Tuomas Tähti Espoosta.

Viveka Lanne jatkaa lomien jälkeen 8. elokuuta uralla eteenpäin Huittisten kaupunginjohtajana. Siikaisissa hän vaikutti noin 7 vuoden ajan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut