Juhannusviikonloppu tuotti käryjä ratista Porissa, Ulvilassa, Kokemäellä ja Huittisissa

27.6. 11:02

Pori, Ulvila, Kokemäki, Huittinen

Torstaina kello 23.30 hätäkeskus sai ilmoituksen päihtyneestä kuljettajasta Porin Itsenäisyydenkadulla. Poliisipartio tapasi auton ratista juopuneen kuljettajan, joka puhalsi kolme promillea.

Hän oli ajanut ensin liikenteenjakajan yli vastaantulevien ajokaistalle. Sitten hän oli niukasti välttänyt törmäämästä vastaantulevan henkilöauton kanssa, mutta ajautunut päin valaisinpylvästä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, poliisi tiedotti.

Perjantaina Porin Murtosenmutkassa poliisi pysäytti kello 20 henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi 1,3 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lauantaina kello 12 poliisi hälytettiin paikalle, jossa henkilöauto oli suistunut Lampaluodontieltä ja törmännyt kiveen. Paikalla ollut kuljettaja oli loukkaantunut lievästi ja hän puhalsi 1,74 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntaina puhallusratsiaa pitänyt poliisi pysäytti henkilöautolla liikkeellä olleen miehen Kokemäellä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,81 promillea ja tarkkuusalkometriin puhallustulos oli 0,63 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Päihtyneen oloinen kuljettaja ajoi ajokiellossa ollutta ajoneuvoa Huittisissa Risto Rytin kadulla sunnuntaina illansuussa. Huumausainepikatesti oli positiivinen. Hänet vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Valtatie 2:lla Huittisissa sunnutai-illalla pysäytetty kuljettaja antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen ja hänet vietiin verikokeisiin. Kuljettaja oli ajokiellossa eli hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Maanantaina poliisi puhallutti Ulvilan Rantavainiontiellä yhdistelmäajoneuvon kuljettajan kello 5.45. Hän puhalsi 0,9 promillea. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Päivitetty 27.6.2022 kello 12.22: Lisätty Kokemäen ja Huittisten osuudet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut