Rauhallisuutta menoliikenteeseen, varovaisuutta vesille ja pitäkää kaverista huolta – Nämä ovat poliisin toivotukset juhannuksen viettäjille

23.6. 18:03

Juhannuksen menoliikenne on torstaina ja perjantaiaamuna vilkkaimmillaan, Lounais-Suomen poliisi arvioi. Jos suunta on saaristoon, teillä voi olla ruuhkaa ajoittain.

Suuret liikennemäärät saavat myös valvonnan liikkeelle. Juhannuksena poliisi seuraa maalla ja merellä kuljettajien ajonopeuksia, ohituksia, ajoetäisyyksiä ja päihteidenkäyttöä, poliisi tiedottaa.

Varaa tarpeeksi aikaa ja malta, muistuttaa valvonta- ja hälytystoimintasektorin johtaja, ylikomisario Stephan Sundqvist Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

”Suunnittele matkasi ennakkoon ja lähde reissuun ilman kiirettä. Näin varmistat sujuvamman perillepääsyn”, Sundqvist neuvoo.

Mökkirannan juhannusjuhlijoille ja veneilijöille poliisi toivoo varovaisuutta ja harkintaa.

"Päihteet eivät sovi vesille, olet sitten liikkeellä veneellä, vesiskootterilla tai uiden.”

Poliisi kertoo olevansa juhannuksena läsnä ”koko Lounais-Suomessa niin maaseudulla kuin taajamissa, maalla ja vesillä”.

Kotihälytykset ja muut häiriötehtävät ovat valitettavan perinteisiä poliisin juhannuskeikkoja. Lounais-Suomen poliisi esittää toiveen, että juhlinta olisi rauhallista ja hyväntuulista, ja että kaverista muistettaisiin pitää huolta.

Päivitetty 23.6.2022 kello 19.49: Lisätty poliisin tviitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut