Aluehallitus päätti: työterveyshuollon palvelut hankitaan Länsirannikon työterveydeltä hyvinvointialueella – päätös hankittavista palveluista päätetään myöhemmin

Aluehallitus teki päätöksen julkisuudessa kiistellystä asiasta yksimielisesti.

Satakunnan hyvinvointialuejohtaja Kirsi Varhila uskoo LRTT:n tuottavan hyviä työterveyspalveluita.

17.6. 16:34

Satakunta

Aluehallitus päätti perjantaina hankkia Satakunnan hyvinvointialueen työterveyshuollon palvelut Länsirannikon Työterveys Oy:ltä (LRTT), kertoo Satakunnan hyvinvointialue tiedotteessa. Aluehallitus päätti yksimielisesti palveluiden hankinnasta LRTT:ltä.

LRTT on Satakunnan sairaanhoitopiirin sidosyksikkö ja tuottaa tällä hetkellä muun muassa sairaanhoitopiirin työterveyspalvelut. Sidosyksikköasema siirtyy sairaanhoitopiiriltä hyvinvointialueelle.

Työterveyspalveluiden hankinnasta on keskusteltu laajasti ja pitkään. Esillä on ollut yhtiön kyvykkyys tuottaa palveluita Satakunnan hyvinvointialueelle.

Yhtiön kanssa on käyty keskusteluja ja yhtiö on korostanut, että se tuottaa omistaja-asiakkailleen solmitun sopimuksen mukaiset palvelut sovitussa laajuudessa.

Työterveyshuollon palvelutaso päätetään myöhemmässä vaiheessa.

”Keskustelujen pohjalta uskon, että saamme Länsirannikon Työterveys Oy:ltä hyvät työterveyspalvelut. Työterveyshuoltopalveluiden toimivuutta kuitenkin arvioidaan koko ajan. Arvioinnin perusteella työterveyshuollon palveluiden tuottamistapaa pohditaan viimeistään vuoden 2024 aikana”, toteaa hyvinvointialuejohtaja Kirsi Varhila tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut