Rauman kaupungintalon ravintolapalvelut yksityiselle

Henkilöstöravintola Kertun toiminta kaupungin omana toimintana päättyy elokuun alussa.

13.6. 20:19

Rauma

Kaupungintalon henkilöstöravintola Kerttu ja kaupungin tilaustarjoilut siirretään tulevan elokuun alusta yksityisen yrityksen hoidettavaksi. Rauman kaupunginhallitus päätti valita ravintolapalvelujen tuottajaksi FresCo Ravintolat Oy:n Raumalta. Sopimus on kolmivuotinen.

Rauman kaupunginvaltuusto päätti helmikuussa, että kaupungin omana toimintana järjestetystä henkilöstöravintolan toiminnasta luovutaan. Tätä vaativat kilpailulainsäädäntö ja julkisille palveluille asetetut liikevaihtorajoitukset.

Kaupunki järjesti henkilöstöravintolan toiminnasta sekä kokous- ja edustustarjoilujen järjestämisestä tarjouskilpailun. Tarjouksensa antoi neljä alan yritystä.

Hinta- ja palveluvertailussa FresCo Ravintolat Oy osoittautui kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi. Yritys tarjosi ravintolatiloista 3 500 euron kuukausivuokran, kun kilpailussa asetettiin vähimmäistasoksi 2 500 euroa kuukaudessa.

Kaupungin kokous- ja edustustarjoilujen yhden vuoden vertailuhinta on hieman yli 104 000 euroa.

FresCo Ravintolat Oy on perustettu 2004. Rauman toimipisteiden lisäksi yhtiöllä on ravintolatoimintaa Porissa, Uudessakaupungissa ja Turussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut