Loukkaantuneet sähköpotkulautailijat näkyvät nyt selkeästi ensihoidon ja päivystyksen työssä – Satasairaalan ylilääkäri muistuttaa, että kaatumisen seuraus on pahimmillaan peruuttamaton: ”Vakavin vamma on kuolema”

Poliisi on kirjannut Porissa tänä vuonna yhden ilmoituksen onnettomuudesta, jossa oli osallisena sähköpotkulautailija. Ylikonstaapeli arvelee, että kesän isojen tapahtumien aikana lautailu lisääntyy entisestään katukuvassa – se voi merkitä myös vahinkojen määrän kasvua.

Kesän alku ja lämpenevät kelit houkuttelevat ihmisiä sähköpotkulautailemaan. Asian varjopuolena on nyt Porissakin nähty kasvua lautailijoiden loukkaantumisissa.

15.6. 6:00

Pori

Vuokrattavat sähköpotkulaudat saapuivat Poriin viime vuoden syyskuussa. Sen jälkeen niistä on riittänyt runsaasti puhetta ja porua.

Satakunnan Kansassa ”skuuteista” on käyty kiivasta keskustelua niin uutisten kommenttiosioissa, lukijoiden kirjoituksissa mielipideosastolla kuin tekstareissakin. Erityisesti huolta ja ärtymystä ovat herättäneet kaksipyöräisillä kulkevien ajonopeus, kyydissä olevien määrä ja lautojen huolimaton pysäköinti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut