Avoimet Kylät -päivässä mukana 37 satakuntalaista kohdetta

Avoimet Kylät -päivä järjestetään lauantaina 11. kesäkuuta.

Kartalla näkyy kaikki teemapäivään osallistuvat satakuntalaiset kylät.

8.6. 13:15

Satakunta

Avoimet Kylät -päivään lähtenyt mukaan runsaasti satakuntalaisia kyliä, yhteensä 37, kertoo Satakylät ry tiedotteessaan. Viimeiset kaksi vuotta tapahtuma on järjestetty etänä, mutta nyt päivä päästään järjestämään jälleen livenä.

Mukana Satakunnasta on 37 kohdetta. Kyliä on Eurasta, Eurajoelta, Huittisista, Jämijärveltä, Kankaanpäästä, Kokemäeltä, Nakkilasta, Porista, Raumalta ja Säkylästä.

Päivän aikana kylät järjestävät monipuolisesti ohjelmaa. Luvassa on muun muassa kirpputoreja, kahviloita, musiikkia ja näyttelyitä.

”Olen todella iloinen, että tämä satakuntalaislähtöinen päivä toteutetaan jälleen normaalisti ja ohjelma ympäri Satakuntaa on monipuolista. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia mukana olevia kyliä, ilman vapaaehtoisten työpanosta ei tätäkään päivää järjestettäisi”, sanoo SataKylien kyläasiamies Hanna Ruohola.

Kaikki päivään osallistuvat tapahtumat löytyy osoitteesta www.avoimetkylat.fi. Sivustolla on Suomen kartta, josta pääsee tutustumaan kaikkiin ohjelmaa järjestäviin kyliin. Lisäksi tarkemmat Satakunnan kohteet on erikseen löydettävissä tästä osoitteesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut