Julius Lundgrenin abivuosi eteni nopeasti ammattiurheilun ohella ja töitäkin nuorukainen ehti tehdä – Äiti: ”Olen pojastani todella ylpeä”

Karhuissa ylimmällä sarjatasolla salibandya pelannut Julius Lundgren valmistui ylioppilaaksi hyvin arvosanoin, vaikka pitkän matematiikan tulos jätti happaman maun suuhun. Tarkoista tulevaisuuden näkymistä Lundgren on vielä vaitonainen, mutta ne sisältävät salibandya, armeijaa ja korkeakouluopintoja.

Ylioppilas Julius Lundgrenin juhliin saapui läheisimpiä ihmisiä kuten onnenpuristuksen antava serkku Jerkko Virtala ja isänäiti Sirpa Lundgren.

4.6. 21:20

Porilainen 18-vuotias Julius Lundgren on tottunut siihen, että hänellä on koko ajan monta rautaa tulessa. Abivuonnaan hän suoritti ylioppilaskirjoitukset samalla pelaten salibandya Porin Karhuissa.

”Kirjoitusten aikaan pelasin miesten pääsarjassa ja a-junnuissa. Välillä huomasin, että urheilu haittasi hieman opintoja. Mutta silloin täytyi vain jaksaa tehdä, niin ei siitä ongelmaa päässyt syntymään”, Julius Lundgren pohtii viimeistä kouluvuottaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut