Rauman saarimatkailusesongin alkuun takaisku – Reksaari on vailla matkailuyrittäjää

Kartun tilan palvelut riippuvat siitä, saadaanko saareen yrittäjä.

Kuvituskuva Rauman saaristosta.

2.6. 12:54

Rauma

Rauman kaupungin ja Blue Camp Oy:n välinen Reksaaren Kartun tilan vuokra- ja matkailupalvelusopimus on purettu torstaina 2. kesäkuuta., kertoo Rauman kaupunki tiedotteessaan.

Rauman kaupunki ja vuokralainen ovat yhteisesti päättäneet purkaa sopimuksen, minkä vuoksi Reksaaren Kartun tilalle etsitään uutta vuokralaista.

Kaupunki aloittaa välittömästi etsimään uutta vuokralaista hoitamaan alueen matkailupalvelutoimintaa. Uuden toimijan on tarkoitus ensisijaisesti järjestää Kartun tilan aukiolo tulevan kesän ajaksi.

Kaupunki etsii myöhemmin syksyllä pitkäaikaisen kumppanin tilan vuokralaiseksi ja matkailupalvelujen tuottajaksi.

Rauma etsii Kartun tilalle vuokralaista, joka voi olla yritys, yhdistys tai muu toimija, joka pystyy sitoutumaan Kartun tilan pyörittämiseen koko heinäkuun ajan. Kiinnostuneet toimijat voivat ilmoittautua tilapalvelujohtaja Olli-Pekka Kumpulalle tai matkailupäällikkö Irene Villaselle 6. kesäkuuta asti.

Reksaari on vanhin Rauman saaristomatkailukohteista. Kartun kalastajatilan rakennuksissa on ollut kahvio- ja ravitsemuspalveluja. Kartun rannassa on retkisatama, jossa on 25 venepaikkaa.

Reksaari on luontoretkikohde, jossa voi patikoida saaren lehdoissa. Avomeren ääreen johtaa noin 2,6 kilometrin retkeilyreitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut