Matkailuauto jumahti pysäköintitasolle menevään ramppiin Porin Puuvillassa – ”Katto repeytyi ja koko asumuspuoli siirtyi paikoiltaan”

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen kauppakeskukseen lauantaina aamupäivällä.

Puuvillan kauppakeskuksen pysäköintitasoille menossa ollut matkailuauto jöi jumiin lauantaina aamupäivällä. Arkistokuva.

28.5. 12:25

Pori

Toisen kerroksen pysäköintitasolle menossa ollut matkailuauto törmäsi katossa olleeseen palkkiin Porin Puuvillassa lauantaina. Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuteen kello 10.22.

”Matkailuauto jäi kiinni kohdassa, missä korkeus ei riittänyt sille. Kuljettaja ei jostain syystä ollut huomioinut korkeudesta kertovia varoituksia vaan jatkanut matkaa ylemmäs. Auton ohjaamo mahtui vielä matalasta osasta, mutta korotettu asumisosa törmäsi palkkiin”, kuvaili päivystävä palomestari Janne Kumpulainen.

Hänen mukaansa törmäys oli sen verran raju, että korotetun osan kattorakenne repeytyi ja koko asumisosasto siirtyi puolisen metriä taaksepäin.

”Kuljettaja oli yksin autossa. Ensihoito tarkasti hänet paikan päällä.”

Pelastajat irrottivat ylösajokaistalle juuttuneen auton, ja se hinattiin ulos. Onnettomuus haittasi jonkin aikaa liikennettä kauppakeskuksen pysäköintitasoille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut