Pakastevaraston anturivika tyhjensi kolmesti Tikkulan ABC:n ja marketin yöllä

Satakunnan pelastuslaitos sai ensimmäisen hälytyksen Porin Tikkulaan perjantaina puoli kahdentoista jälkeen.

Tikkulan ABC ja S-market jouduttiin tyhjentämään kolme kertaa asiakkaista ja henkilökunnasta perjantain ja lauantain välisenä yönä Porissa, kun pakastevaraston laitteissa pelättiin vuotoa.

28.5. 7:37

Pori

Tikkulan ABC ja S-market tyhjennettiin asiakkaista ja henkilökunnasta kolme kertaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Porissa. Satakunnan pelastuslaitos sai ensimmäisen kerran hälytyksen paikalle kello 23.37, kun liiketilojen pakastevaraston hälytin laukesi.

”Pakastevaraston lämpötila oli alkanut nousta ja epäilimme, että sieltä olisi päässyt karkaamaan kylmäainetta sisätiloihin. Henkilökunta toimi oikeaoppisesti ja tyhjensi liikkeen. Huurteen miehet kutsuttiin paikalle korjaamaan laitteita. Heidän mukaansa ne olivat kunnossa eikä kylmäainetta ollut vuotanut”, kertoi päivystävä palomestari Tero Järvelä aamulla.

Hälytin laukesi kuitenkin vielä kaksi kertaa kello 2.19 ja 3.46, ja niin pelastuslaitos kuin korjaajatkin kävivät paikalla. Läpiyön auki olevat liikkeet tyhjennettiin myös joka kerta.

”Ilmeisesti kyseessä oli loppujen lopuksi anturivika, joka pyrittiin saamaan kuntoon antureita säätämällä, kun selvisi, ettei vuotoa ollut.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut