Vuoden turhake vai loistava keksintö? Sähköpotkulaudat puhuttavat – katso tästä, mitä mieltä lukijamme ovat aiheesta

Satakunnan Kansan juttu porilaisen Britta Raitalan sähköpotkulautaonnettomuudesta on herättänyt paljon keskustelua. Muun muassa näin lukijat ovat kommentoineet tapausta.

Sähköpotkulaudat ovat aiheuttaneet onnettomuuksia, mutta myös iloa monille.

20.5. 14:15

”Täytyy kyllä sanoa, että yhtä helvetinvehkeitä nuo ovat. Ei pelkästään se, että niitä jätetään minne sattuu, mutta kun ne kulkevat kovaa ja äänettömästi. Lakialoite noiden sähköisten härveleiden kieltämiseen taajamissa olisi paikallaan”, toteaa nimimerkki Gurttu.

Nimimerkki No jopas vastaa Gurtulle: ”Kyllä sähkikset ovat loistava keksintö. Niin mukavasti taittuu matka. Onneksi ne ovat vihdoin ja viimein löytäneet Porin. Se miten jotkut jättää niitä ei ole syy laudassa. Tämä Brittan onnettomuus oli erittäin ikävä yksittäinen tapaus mikä tapahtui sivulliselle.”

”Minuakin nuo sähköpotkulaudat pitkin poikin ärsyttää, mutta kai nyt ihminen voi vähän katsoa mihin kävelee. Olisihan tuossa voinut kompastua vaikka pikkulapseen ja kaatua tämän päälle”, huomauttaa nimimerkki Sepposeppo.

Nimimerkki Mummi vastaa Sepposepolle: ”Oletko ihan varma, että kaikki kävelevät näkörajoitteiset ihmiset näkevät eteensä ja osaavat väistää jalkakäytäville jätettyjä esteitä? Joskus voi myös huomio kiinnittynyt muualle. Tarkoituksena ei ole viedä lautailijoiden iloa, vaan saada kaikille kävelyteillä liikkujille turvallinen kulku rajoitteista huolimatta.”

”Vuoden turhake tämä sähköpotkulauta. Monelle tekisi hyvää ostamalla oman kaurakäyttöisen polkupyörän. Kunto nousee ja maailma kiittää”, kommentoi nimimerkki Tarkkasilmäinen.

”Nämä patterilaudat herättävät ihmisissä vihan tuntemuksia. Niitä on kaupungeissa riipin raapin. Koko homma pitäis lailla kieltää”, toteaa nimimerkki Voi Rähmä.

”Näistä tulee kankaanpään tapaisia ongelmia”, kommentoi nimimerkki Veikko 67.

”Asia tulisi kuntoon jos kaupungin pysäköinninvalvonnalle annettaisiin oikeus takavarikoida väärin pysäköity laite. Laitteen vuokraaja voisi sitten lunastaa laitteen takaisin kaupungin tarkoitukseen varatusta varastosta, näin vuokraajat joutuisivat myös kantamaan vastuunsa ja kaupunkikin saisi hieman kassaansa kyseisen toiminnon kulujen peitoksi”, ehdottaa nimimerkki Junan tuoma.

”Hyviä laitteita nuo ovat. Maksiminopeutta voisi kyllä rajoittaa, ovat sen verran kiikkeriä. Lautojen parkkeeraamisessa ongelmaa eivät aiheuta välttämättä vuokraajat. Joku ulkopuolinen saattaa kaataa laudan tai kantaa sen mihin tahansa. Mutta sinä jota tämän väärin parkkeeraaminen häiritsee, niin tee asialle jotain. Siirrä lauta parempaan paikkaan. Asialle voi itsekin tehdä jotain”, kommentoi nimimerkki tkossu.

Osaa kommenteista on lyhennetty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut