Useita päihtyneitä kuljettajia jäi kiinni Porissa

Kahta kuljettajista epäillään rattijuopumuksen lisäksi myös muista rikoksista.

Kuvituskuva.

19.5. 10:21

Pori

Päihtyneitä henkilöauton kuljettajia on pysäytetty Porissa tällä viikolla useita, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Poliisipartio sai ilmoituksen maanantaina kello 18.30 päihtyneestä henkilöstä. Hän oli hetkeä aiemmin ajanut henkilöautolla Lukkarinsannantiellä olevalle parkkipaikalle. Paikalle saapunut partio teki kuljettajalle puhalluskokeen, joka osoitti 2,0 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi sai ilmoituksen tiistaina kello 3.30 Ahteentiellä ojaan ajetusta henkilöautosta. Partio tavoitti myöhemmin auton kuljettajan, joka puhalsi 1,2 promillen lukeman. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta, ja lisäksi auto oli hänellä luvattomasti käytössä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja luvattomaan käyttöön.

Poliisipartio pysäytti torstaina kello 1.30 Latokartanontiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehtiin huumepikatesti. Testi oli positiivinen. Kuljettaja oli ajon hetkellä ajo-oikeudeton ja hänellä oli hallussaan vähäinen määrä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut