Koomikot testaavat Rauman julkisia palveluja reality-sarjassa – Kaupunki tukee sarjaa taloudellisesti

Kolme koomikkoa eri maista testaavat ja tutustuvat Suomeen ja maamme julkisiin palveluihin. Tv-sarjan Rauman yhtenä kohteena on kirjasto.

18.5. 20:31

Rauma

Raumalla kuvataan perjantaina 20. toukokuuta. Suomi koomikoiden silmin -tv-sarjaa. Tuotantokauden teema on Suomi – maailman onnellisin kansa. Ohjelmassa tutustutaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen julkisiin palveluihin.

Rauman jaksossa seurataan kirjaston, äitiysneuvolan ja nuorisotalo Kuovin arkea sekä esitellään kaupunkia yleisesti. Kuvaukset päättyvät ohjelmalliseen illalliseen raumalaisessa tilausravintolassa. Yle esittää sarjan kanavissaan loppuvuodesta 2022.

Dokumentaarisen tv-sarjan esiintyjinä ovat eri tv-kanavilla kansainvälistä suosiota saavuttaneet näyttelijät ja stand up-koomikot. Esiintyjinä ovat Adita Mittal Intiasta, Tumi Morake Etelä-Afrikasta ja Liza Treyger Yhdysvalloista.

Reality-sarja seuraa kolmikon matkaa Suomen halki. Komiikka syntyy kulttuurien törmäyksestä ainutlaatuisissa kohtaamisissa.

Kausi päättyy koomikoiden yhteiseen keikkaan New Yorkissa, jonka aikana kuullaan kolmikon matkakertomuksia ja -kokemuksia Suomesta komiikalla ja huumorilla höystettynä.

”Otamme kansainväliset vieraat ilolla ja lämmöllä vastaan kaupunkiimme. Onni asuu Raumalla, ja sen haluamme välittää myös sarjan katsojille”, matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Kuvaukset eivät vaikuta kaupungin palveluiden toimintaan tai aukioloaikoihin.

Suomi koomikoiden silmin -sarjan kuvauksesta ja tuotannosta vastaa videotoimisto ja tuotantoyhtiö Filmbutik. Rauman kaupunki tukee toteutusta 20 000 eurolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut