Päihtyneitä kuljettajia pysäytettiin Eurassa ja Raumalla viikonloppuna

Kuvituskuva.

16.5. 11:00

Eura, Rauma

Useita päihtyneitä kuljettajia tavattiin liikenteessä viikonloppuna Rauman ja Euran alueilla, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessa.

Lauantai-iltapäivällä Lounais-Suomen poliisin partio pysäytti Raumalla liikennevalvonnan yhteydessä ajoneuvon, jonka kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Mieskuljettajalle tehtiin huumausainepikatesti.

Tuloksen perusteella kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, ja hänet kuljetettiin verikokeisiin. Miestä epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lauantai-iltana poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ja mopotraktorin välisestä törmäyksestä Raumalla. Paikan päällä selvisi, ettei henkilöauton kuljettaja ollut ajokuntoinen. Poliisin tekemän puhalluskokeen tulos osoitti 1,2 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Väliaikaisia ajokieltoja Eurassa

Eurassa partio pysäytti lauantai-iltana henkilöauton, joka osoittautui katsastamattomaksi ja liikennekäytöstä poistetuksi. Huumausainepikatestin perusteella auton kuljettajana toiminut mies ei ollut ajokuntoinen.

Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänet kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntaina aamuyöllä poliisipartio piti Euran Kauttualla puhallusratsiaa. Henkilöautoa kuljettaneen miehen puhalluskokeen tulos oli 0,92 promillea, minkä perusteella häntä on syytä epäillä rattijuopumuksesta.

Miehelle tehty huumausainepikatesti lisäsi epäillyksi rikokseksi myös huumausaineen käyttörikoksen. Miehelle suoritettiin verikoe, ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut