Sata-Puun uusi omistaja Joona Salmi nauttii vaihtelusta – automaatioalan ammattilainen perusti korona-aikana tapahtuma-alan yrityksen

Harjavallan Saha Oy:n toiminta jatkuu myös yrityskaupan jälkeen. Salmin perustama Tech-Salmi Oy tarvitsee puutavaraa ja lisää tilaa, ja Sata-Puulta löytyy molempia.

Yritysten pyörittämiseen kuluu viikosta niin paljon aikaa, että Salmi ei enää itse oikein ehdi käytännön töihin. Drifting-harrastus ja verstaalla hääräily toimivat hyvänä vastapainona. “Olen aina ollut tekijätyyppi. Vaikka en mitään fyysisiä töitä päivän aikana tekisi, niin joka aamu laitan haalarit päälle.”

11.5. 15:11

Harjavalta

”Jos otat valikoimaan kipsilevyä, asiakkaat kysyvät, olisiko pakkelia. Jos otat pakkelia, kysytään, olisiko myös maalia. Sitten se lähtee ihan lapasesta koko homma”, yrittäjä Joona Salmi nauraa.

Jotakuinkin näin on käynyt myös Salmin vuonna 2015 perustamalle Tech-Salmi Oy:lle. Aluksi teollisuuden tarpeisiin sähkötöitä tehnyt yhden miehen firma tarjoaa nyt myös LVI-, kylmä- ja muiden tekniikan alojen osaamista ja työllistää noin 25 tekniikan ammattilaista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut