Itsensäpaljastaja esitteli sukukalleuksiaan Raumalla hampurilaisravintolassa

Nainen joutui todistamaan iäkkään miehen pöydän alla järjestämää vastenmielistä esitystä.

5.5. 19:27

Rauma

Nuori raumalaisnainen joutui keskeyttämään hampurilaisravintolassa lounaansa itsensäpaljastajan julkean esityksen vuoksi.

Välikohtaus sattui Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan Rauman Prisman Hesburger-ravintolassa keskiviikkona noin puolen päivän aikaan. Ravintolassa oli tapahtuma-aikaan myös muita asiakkaita.

Nainen ilmoitti tapahtuneesta ravintolan henkilökunnalle ja vartiohenkilöstölle. Iältään ehkä 65–75-vuotias, harmaahiuksinen mies ehti paeta paikalta. Kohteeksi joutunut nainen ei ole tehnyt tapahtuneesta rikosilmoitusta.

Hampurilaisateriaansa nainen oli kertomansa mukaan nauttinut yksin omassa pöydässään. Vastakkaiseen pöytään oli asettunut mies juomaan kahvia ja lukemaan lehteään. Mies oli kiinnittänyt huomionsa naiseen ja alkanut vilkuilla häntä huomiota herättävästi.

Naisen mukaan mies oli avannut housunsepaluksensa ja esitteli sukuelimiään pöydän alitse, jonne naisella oli pöydästään välitön näkymä.

Tämän jälkeen nainen oli siirtynyt pöydästään pois ja ilmoitti tapahtuneesta ravintolan henkilökunnalle sekä pyysi ilmoittamaan myös vartiohenkilöstölle. Tällä välin mies oli ehtinyt poistua paikalta, eikä häntä onnistuttu tavoittaa.

Osuuskauppa Keulan myymäläturvallisuudesta vastaavat eivät olleet torstaina tietoisia tapahtuneesta, eivätkä kommentoineet asiaa tarkemmin. Tapauksesta on käynnistymässä selvitys.

Rikoslaissa sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen on säädetty rangaistavaksi teoksi. Pahennusta aiheuttavasta sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut