Porilaisveljeksistä Satakunnan vuoden nuoret yrittäjät – ”Toiminnasta huokuu usko omaan alaan ja omaan tekemiseen”

Energiapuuyrittäjät Jesse (vas.) ja Mikko-Joonas Kuuminainen muun muassa toimittavat haketta voimalaitoksiin. Kuva vuodelta 2016.

29.4. 20:02

Satakunta

Satakunnan Yrittäjät on valinnut vuoden 2022 nuoriksi yrittäjiksi porilaiset veljekset Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminaisen KUMEKO Group Oy:stä.

Perusteluna valintaan Yrittäjät mainitsevat esimerkiksi kotimaisen uusiutuvan energian hyödyntämisen ja sen jatkuvuuden varmistamisen. KUMEKO Group toimittaa laitospolttoaineita eri tarpeisiin ja hintaluokkiin.

Lisäksi vaikka yritys on nuori, se on onnistunut kasvamaan Satakunnan ulkopuolelle ja pitää hallussaan kohtuullisen kokoista markkinaosuutta koko Suomessa.

– Kun KUMEKO Groupia tarkastellaan lukujen valossa, ovat luvut nopean kasvuyrityksen lukuja ja tuloskehitys on viime vuosina ollut erittäin hyvää ja vahvaa, toteaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen tiedotteessa.

Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 14,3 miljoonaa euroa. Työntekijöitä sillä on omistajien lisäksi kahdeksan.

2012 perustettu KUMEKO Group tarjoaa puukauppa- ja metsänhoitopalveluja, kierrätys- ja kiertotalouspalveluja, jätehuoltopalveluja sekä satama-, operaattori- ja huolintapalveluja.

– Usko omaan alaan ja omaan tekemiseen on meillä kova. Viisas yrittäjä ymmärtää myös palkata älykkäitä ihmisiä ympärilleen, Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen sanovat.

– Toiminnasta huokuu usko omaan alaan ja omaan tekemiseen. On hienoa palkita ajankohtaisella toimialalla toimivat nuoret yrittäjäveljekset Satakunnan vuoden nuorina yrittäjinä 2022, Markku Kivinen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut