Satakunnan Kansa palvelee pääsiäisenä verkossa joka päivä – Luvassa uutisia, suoria lähetyksiä ja tähtijuttuja

Tuoreiden uutisten lisäksi tarjoamme monipuolisen kattauksen luettavaa ja katsottavaa verkossa myös pääsiäisen pyhinä, kun painettu lehti ei ilmesty.

Satakunnan Kansa palvelee diginä läpi pääsiäisen. Tuoreimpien uutisten ja Tähtijuttujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi jokkiskisat suorana lähetyksenä.

16.4. 6:00

Painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty sunnuntaina ja maanantaina 17.–18. huhtikuuta. Tuoreimmat uutiset löytyvät tuolloinkin osoitteesta satakunnankansa.fi ja Satakunnan Kansan uutissovelluksesta.

Satakunnan Kansa päivittää nettisivuja ja sovellusta myös pääsiäisenä aamusta iltaan saakka. Verkossa ja sovelluksessa on runsaasti juttuja ja monenlaista luettavaa sekä tuoreimmat uutiset aamusta iltaan.

Toimitus julkaisee uutisia niin Satakunnasta, muualta kotimaasta kuin ulkomailtakin. Toimitus seuraa päivittäin myös Venäjän hyökkäyksen tilannetta Ukrainassa.

Ajattomat, laadukkaat artikkelit kulkevat nimellä tähtijutut ja löytyvät osoitteesta satakunnankansa.fi/tahtijuttu

Perinteisten juttujen lisäksi pääsiäisenäkin on tarjolla suoria lähetyksiä. Jokkiskausi avataan Kokemäellä ja lauantain sekä sunnuntain kisa on nähtävissä osoitteessa satakunnankansa.fi/live. Samasta paikasta löytyy lista lähiviikkojen suorista lähetyksistä.

Nettisivut ja sovellus

Satakunnan Kansan kaikki digitaaliset sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Satakunnan Kansan verkkopalveluun kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Samalla tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin

Satakunnan Kansan digipalveluiden käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty lehden tilaukseen.

Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Satakunnan Kansan asiakaspalvelulta.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut